Service met een glimlach

Service met een glimlach

Verzending

Als je een bestelling plaatst voor 15:00 uur, wordt deze nog de dezelfde werkdag in behandeling genomen. Normaal gesproken leveren wij vanaf dat moment binnen 24 tot 48 uur op werkdagen. Het kan wel eens voorkomen dat een product niet direct bij ons op voorraad is en moet worden besteld bij de leverancier. Dit duurt meestal wat langer, waardoor we altijd een email sturen met de verwachte levertijd van het product. Na ontvangst van dit mailtje kunt u zelf beslissen of u wilt wachten of dat u de bestelling kosteloos wilt annuleren. 

Country Lifestyle verzendt per PostNL pakketservice als verzekerde zending. 

Verzendkosten in Nederland:
- Voor bestellingen t/m de € 50,- betaalt u € 6,75 voor het verzenden binnen Nederland.
- Is het totaal bedrag van uw bestelling voor accessoires, laarzen en jassen boven de € 50,- dan zijn de verzendkosten gratis!
- Voor meubelen zijn de bezorgkosten gemiddeld €45,-
- Bij breekbare producten zullen wij uw product voor € 10,- verzenden met een breekverzekering.
- Indien het gaat om een groter of zwaarder product, dat wij bij u thuis bezorgen, zijn de bezorgkosten € 50,-.

Verzendkosten buitenland:
- België € 12,50
- Duitsland € 10,-
- Frankrijk € 20,-

Zodra het pakje door ons wordt verstuurd ontvangt u van ons een mailtje met de track&tracecode. 
Met deze code en link in het mailtje kunt u uw bestelling volgen. Pakketten worden over het algemeen later op de dag geleverd dan de brievenbuspost.
Er wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag.

Het kan voorkomen dat na het klikken op de link u de melding krijgt “Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie” . Deze melding kan voorkomen als de bezorgdienst het pakje nog niet heeft verwerkt. Over het algemeen is de status de volgende dag wel op te vragen. 

Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft de bestelling nog steeds niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld u hierbij dan uw ordernummer.

De bezorgdienst levert ook op zaterdag af. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd. In dat geval wordt het pakket eventueel bij de buren afgeleverd, wanneer het geen aangetekend pakket betreft. Indien ook daar niemand thuis is wordt het pakje in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden. 

Mist u ook deze levering? In uw brievenbus vindt u een papiertje van de bezorgdienst. Met dit papiertje of uw verzendbevestiging en uw legitimatiebewijs kunt u het pakketje ophalen op het postkantoor. 


Indien u een pakje aangeboden krijgt en het is ernstig beschadigd of opengemaakt adviseren wij u dit pakje niet aan te nemen. Indien u dit wel doet vervalt alle garantie en verzekering. Dit kan soms ernstige gevolgen hebben. Weiger daarom het pakket, laat de koerier het weer meenemen en neem contact met ons op. 

Stel hier uw vraag:

Kom langs in de winkel

Voorthuizerstraat 131, Putten
Plan uw route

Openingstijden:

Maandag:
13:00 - 17:30
Dinsdag:
09:00 - 17:30
Woensdag:
09:00 - 17:30
Donderdag:
09:00 - 17:30
Vrijdag:
09:00 - 21:00
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten

Bel voor een afspraak:

Tel. (0341) 492 145

Menu - Actiebanner

Onze klanten, over ons

Stuur bericht


Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen? Graag onderstaande formulier invullen en we nemen contact met u op.