Service met een glimlach

Service met een glimlach

Corona update

Beste klant,

De overheid heeft de richtlijnen aangescherpt betreffende het Corona virus. Country Lifestyle blijft open en houdt zich aan de gestelde richtlijnen van de overheid en het RIVM..

Hygiënisch en tijden op afspraak
Als bedrijf doen wij altijd ons best om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom hebben wij extra maatregelen genomen om de risico’s te verkleinen. Voor klanten die het prettig vinden extra rustig rond te kijken hebben we de mogelijkheid op afspraak. Dit om eventuele drukte te vermijden. 

Voorlopig geen koopavond
De nieuwe regels dwingen ons om de koopavond op vrijdagavond voorlopig te laten vervallen. Om u toch voldoende shopmogelijkheden te geven op andere dagen zijn we vanaf nu op maandag t/m donderdag tot 17.30 uur en vrijdag geopend tot 18:00 uur. Op zaterdag tot 17:00 uur.  


Levering van uw meubelen
Graag vragen wij u rekening te houden voor de levering van uw nieuwe meubelen. Bent u niet helemaal fit of voelt u zich ziek neem dan indien mogelijk 24 uur van te voren contact met ons op, dan verplaatsen wij de afspraak in overleg.

Wij zullen bij binnenkomst geen handen meer schudden.

Voor de monteurs op de buitendienst is het geen probleem als u thuiswerkt en wij in dezelfde ruimte/omgeving zijn. Als de ruimte maar goed geventileerd is. Wij hopen met deze maatregelen de risico’s te verkleinen zowel voor onze klanten als ook voor ons personeel.

Alvast bedankt voor uw hulp en begrip en graag tot ziens in onze winkel!
Country Lifestyle

Stel hier uw vraag:

Kom langs in de winkel

Voorthuizerstraat 131, Putten
Plan uw route

Openingstijden:

Maandag:
13:00 - 17:30
Dinsdag:
09:00 - 17:30
Woensdag:
09:00 - 17:30
Donderdag:
09:00 - 17:30
Vrijdag:
09:00 - 18.00
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
I.v.m. corona maatregelen tijdelijk geen koopavond.

Of bel:

Tel. (0341) 492 145

Menu - Actiebanner

Onze klanten, over ons