De verschillende pasvormen van Dubarry

De verschillende pasvormen van Dubarry

De perfecte pasvorm

Om voor iedereen een perfecte pasvorm te bieden, kan je bij Dubarry uit drie soorten Galway laarzen kiezen. De Galway SlimFit™: Smalle leren laars voor de slanke kuit, Galway RegularFit™: de iconische laars, De Galway ExtraFit™: Brede leren laars met een aangepaste instap voor de hoge wreef en een wijde schacht voor de bredere kuit.

De Dubarry Galway leren outdoor laars, een klassiek icoon met nieuwe technologie, is in de jaren '90 geïntroduceerd door onze designers en werd al snel enthousiast ontvangen door liefhebbers van het buitenleven. De laars is gemaakt voor alle weersomstandigheden en de stijlvolle favoriet voor in de natuur en in de stad. De Galway laars is bekend om zijn duurzaamheid, het beste leer, waterdichtheid en zijn onderscheidende stijl.

Het enorme succes van de Galway-laars is de aanjager geweest voor onze huidige outdoor schoenen en kleding collectie, die wij elk najaar weer trots introduceren met frisse nieuwe stijlen en kleuren.

De Dubarry Galway laars is gemaakt met DryFast-DrySoft™ -leer en GORE-TEX technologie, zodat van berghelling tot rivieroever, je voeten warm en droog blijven. De stevige rubber zool zorgt voor grip en comfort. Dus ook in de modder, snoeiharde regen en bar winterweer ben je verzekerd van de beste bescherming.

Stuur bericht


Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen? Graag onderstaande formulier invullen en we nemen contact met u op.