Gastenboek

 1. Netjes geregeld

  Tijdens de levering van onze nieuwe hoekbank bleek een element te breed geleverd, wij stelden voor om dit door de fabriek te laten vermaken tot een fauteuil, dat hebben ze zonder extra kosten geregeld. Keurig opgehaald en teruggebracht en netjes op z'n plek gezet.

  Rens Buist, Hoogland

  20-03-2018

 2. Geweldige service

  Op internet een prachtig dressoir gezien uit de serie Fleur. Ben naar de winkel gegaan om te kijken of het wat voor ons was. In de winkel zag ik dat de bovenplaat van de dressoir niet helemaal de kleur had die ik wilde hebben. Geen probleem voor de eigenaar. hij gaat er nu voor zorgen dat de bovenkant geschilderd wordt in de juiste kleur. Dat noem ik nou service! Ben in veel winkels geweest, maar dat net iets extra's voor je willen doen....ben ik nog niet tegen gekomen. Hartelijk dank hiervoor. Verder een ontzettend leuke, sfeervolle winkel en vriendelijke medewerkers. Hier kom ik zeker nog eens terug. vriendelijke groet, familie Oahalou.

  Familie Oahalou, Hooglanderveen

  12-03-2018

 3. Bedankt

  Hallo, wij willen jullie bedanken voor de mooie winkel en de geweldige service. Waar krijg je nou een kommetje erwtensoep bij binnenkomst. Geweldig! Helaas konden wij de stoelen niet vinden waar we op zoek naar zijn, maar mochten we nog iets nodig hebben in huis, dan komen we zeker terug. Gelukkig heeft oma, mede door de geweldige hulp, wel mooie stoelen gevonden, dus daar kunnen we wel van genieten. Veel succes met de prachtige winkel en dit goede concept!

  Visser, Emmeloord

  08-01-2018

 4. Topwinkel

  Wat een klantvriendelijke winkel! Als er iets mis gaat proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen. Ik raad deze winkel bij iedereen aan.

  Brenda Griffioen , Barneveld

  18-11-2017

 5. bezorging

  pluimpje voor bezorgers van de bankstellen werken netjes en correct top

  de groot, Oosterwolde

  13-07-2017

 6. een leuke revieuw

  een maand geleden bij country life style voor het eerst geweest. ik heb daar wandellaarsen gekocht the Original muck boot company.Wat een geweldige ontvangst en deskundig advies hier.na een storing kon ik hier niet pinnen,maar het personeel was zo ontzettend vriendelijk om de laarzen op te sturen,de volende dag al ontvangen zonder verzend kosten geweldig !! Na 2 weken heb ik online in de web winkel een schoudertas wild zone besteld.ook kreeg ik deze al na een dag thuis bezorgd ,keurig netjes verpakt. Ik ga deze winkel zeker aanprijzen bij familie en vrienden !!! wat een geweldige service en klantvriendelijk zijn ze hier !!! Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Dus ik hoop hier nog regelmatig terug te komen. Deze winkel verdient niet een 10+ maar een 100+ !!! Groetjes anja kahlman

  anja kahlman, purmerend

  08-07-2017