Gastenboek

 1. Salontafel van teak

  Uitstekend geholpen door Jos Groters prima service en bij binnenkomst word je welkom geheten op een natuurlijke manier. Vervolgens wilde mijn vrouw een salontafel zonderblad werd geregeld. Hier is de klant nog koning.

  Corrie en Piet Goeseije, Vlissingen

  08-11-2018

 2. Verjaardagscadeautje

  Vandaag heb ik bij country lifestyle prachtige leren laarzen uitgezocht voor mijn verjaardag. Bij thuiskomst vond ik een leuke verrassing van de winkel bij mijn laarzen. Super leuk dat de verkoopster dit presentje ongemerkt heeft meegeven!

  Marisse Slofstra, Putten

  13-10-2018

 3. Aankoop

  Vandaag een prachtige wandlamp gekocht die nog als toonbeeld aan de muur hing. We mochten hem meenemen. Goed geholpen, bij toeval door de Directeur zelf. Hier past het woord 'klassezaak' helemaal. Country Life style van harte aanbevolen...

  Corrie & Ton Broekhuizen, Soest

  11-10-2018

 4. Sfeervol

  Bij binnenkomst is er direct al een warm welkom. Wat een heerlijke sfeer en wat een mooie spulletjes. Boven verwachting. Alsof je even in een andere wereld bent beland.

  Scholte, Schiedam

  09-08-2018

 5. Netjes geregeld

  Tijdens de levering van onze nieuwe hoekbank bleek een element te breed geleverd, wij stelden voor om dit door de fabriek te laten vermaken tot een fauteuil, dat hebben ze zonder extra kosten geregeld. Keurig opgehaald en teruggebracht en netjes op z'n plek gezet.

  Rens Buist, Hoogland

  20-03-2018

 6. Geweldige service

  Op internet een prachtig dressoir gezien uit de serie Fleur. Ben naar de winkel gegaan om te kijken of het wat voor ons was. In de winkel zag ik dat de bovenplaat van de dressoir niet helemaal de kleur had die ik wilde hebben. Geen probleem voor de eigenaar. hij gaat er nu voor zorgen dat de bovenkant geschilderd wordt in de juiste kleur. Dat noem ik nou service! Ben in veel winkels geweest, maar dat net iets extra's voor je willen doen....ben ik nog niet tegen gekomen. Hartelijk dank hiervoor. Verder een ontzettend leuke, sfeervolle winkel en vriendelijke medewerkers. Hier kom ik zeker nog eens terug. vriendelijke groet, familie Oahalou.

  Familie Oahalou, Hooglanderveen

  12-03-2018