Gastenboek

 1. Sfeervol

  Bij binnenkomst is er direct al een warm welkom. Wat een heerlijke sfeer en wat een mooie spulletjes. Boven verwachting. Alsof je even in een andere wereld bent beland.

  Scholte, Schiedam

  09-08-2018

 2. Netjes geregeld

  Tijdens de levering van onze nieuwe hoekbank bleek een element te breed geleverd, wij stelden voor om dit door de fabriek te laten vermaken tot een fauteuil, dat hebben ze zonder extra kosten geregeld. Keurig opgehaald en teruggebracht en netjes op z'n plek gezet.

  Rens Buist, Hoogland

  20-03-2018

 3. Geweldige service

  Op internet een prachtig dressoir gezien uit de serie Fleur. Ben naar de winkel gegaan om te kijken of het wat voor ons was. In de winkel zag ik dat de bovenplaat van de dressoir niet helemaal de kleur had die ik wilde hebben. Geen probleem voor de eigenaar. hij gaat er nu voor zorgen dat de bovenkant geschilderd wordt in de juiste kleur. Dat noem ik nou service! Ben in veel winkels geweest, maar dat net iets extra's voor je willen doen....ben ik nog niet tegen gekomen. Hartelijk dank hiervoor. Verder een ontzettend leuke, sfeervolle winkel en vriendelijke medewerkers. Hier kom ik zeker nog eens terug. vriendelijke groet, familie Oahalou.

  Familie Oahalou, Hooglanderveen

  12-03-2018

 4. Bedankt

  Hallo, wij willen jullie bedanken voor de mooie winkel en de geweldige service. Waar krijg je nou een kommetje erwtensoep bij binnenkomst. Geweldig! Helaas konden wij de stoelen niet vinden waar we op zoek naar zijn, maar mochten we nog iets nodig hebben in huis, dan komen we zeker terug. Gelukkig heeft oma, mede door de geweldige hulp, wel mooie stoelen gevonden, dus daar kunnen we wel van genieten. Veel succes met de prachtige winkel en dit goede concept!

  Visser, Emmeloord

  08-01-2018

 5. Topwinkel

  Wat een klantvriendelijke winkel! Als er iets mis gaat proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen. Ik raad deze winkel bij iedereen aan.

  Brenda Griffioen , Barneveld

  18-11-2017

 6. bezorging

  pluimpje voor bezorgers van de bankstellen werken netjes en correct top

  de groot, Oosterwolde

  13-07-2017