Gastenboek

 1. Service .

  Snelle levering van vervangende pootjes van onze 2 banken.[net iets te hoog] Zaterdag de winkel bezocht , dinsdag de pootjes al bezorgd!! Het bankstel zit nu perfect !!!

  Els v Gulik v d Berg, Achterveld

  03-03-2017

 2. Hartelijl dank!

  Vanochtend allerhartelijkst ontvangen om onze prijs, te besteden in de winkel, in ontvangst te nemen. Gewonnen door mee te doen aan de Landleven jubileumpuzzel 2016. Mooie dingen gezien en leuke en praktische dingen kunnen kopen. Wat een onverwacht groot cadeau. Hartelijk dank. Els Esseveld

  Els Esseveld, Espel

  28-01-2017

 3. Dubarry

  Goed en vriendelijk geholpen. Prachtige winkel met zeer gevarieerd aanbod. Zeker de moeite waard om binnen te lopen.

  F & F, Veluwe

  23-12-2016

 4. winkel en service

  Prachtige winkel met schitterende meubelcollectie en hele mooie woonaccessoires. Prettig personeel en je wordt vakkundig geholpen. Gastvrije ontvangst en heel gezellige koffiehoek. Een bezoek is alleszins de moeite waard.

  Cor & Emmy Burggraaf, Stolwijk

  20-12-2016

 5. Supergaaf!!

  Wat een supergave winkel. En ook zo super groot. Wat zien de medewerkers er allemaal mooi uit, maar ze hebben geen Dubarry laarzen aan, echt aan te raden(dat zou echt heel mooi staan onder die kleren) Jullie hebben zoveel verschillende soorten!

  van Lente, Ede

  03-11-2016

 6. Fijne service!

  Al vele jaren was ik op zoek naar laarzen met smalle schacht in combinatie met grote voet. Eerst vooraf fijn mailcontact gehad met Leonie: ik kreeg niet alleen een snel en zeer uitgebreid antwoord incl. foto's op mijn vragen, maar ze dacht ook vooral met me mee. De artikelen werden meteen gereserveerd. Daarna een fijn gevoel overgehouden van het bezoek aan de winkel. Iedereen was uiterst vriendelijk en behulpzaam, een kopje koffie aangeboden omdat ik even moest wachten, en Leonie heeft me super en vooral persoonlijk geholpen en geadviseerd; ze nam alle tijd. En eindelijk heb ik passende laarzen: de Glanmire! Ze passen perfect om mijn kuit en lopen heerlijk. Wat een prachtige spullen hebben ze overigens in deze zaak en wat een enorme diversiteit en voorraad... een echte aanrader!

  Cissi Driessen, Den Bosch

  02-10-2016

Voorthuizerstraat 131, Putten (Huinen)
T. (0341) 492 145 | Contact | Openingstijden

Country Life Style logo CBW-erkend