Gastenboek

 1. Bedankt

  Hallo, wij willen jullie bedanken voor de mooie winkel en de geweldige service. Waar krijg je nou een kommetje erwtensoep bij binnenkomst. Geweldig! Helaas konden wij de stoelen niet vinden waar we op zoek naar zijn, maar mochten we nog iets nodig hebben in huis, dan komen we zeker terug. Gelukkig heeft oma, mede door de geweldige hulp, wel mooie stoelen gevonden, dus daar kunnen we wel van genieten. Veel succes met de prachtige winkel en dit goede concept!

  Visser, Emmeloord

  08-01-2018

 2. Topwinkel

  Wat een klantvriendelijke winkel! Als er iets mis gaat proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen. Ik raad deze winkel bij iedereen aan.

  Brenda Griffioen , Barneveld

  18-11-2017

 3. bezorging

  pluimpje voor bezorgers van de bankstellen werken netjes en correct top

  de groot, Oosterwolde

  13-07-2017

 4. een leuke revieuw

  een maand geleden bij country life style voor het eerst geweest. ik heb daar wandellaarsen gekocht the Original muck boot company.Wat een geweldige ontvangst en deskundig advies hier.na een storing kon ik hier niet pinnen,maar het personeel was zo ontzettend vriendelijk om de laarzen op te sturen,de volende dag al ontvangen zonder verzend kosten geweldig !! Na 2 weken heb ik online in de web winkel een schoudertas wild zone besteld.ook kreeg ik deze al na een dag thuis bezorgd ,keurig netjes verpakt. Ik ga deze winkel zeker aanprijzen bij familie en vrienden !!! wat een geweldige service en klantvriendelijk zijn ze hier !!! Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Dus ik hoop hier nog regelmatig terug te komen. Deze winkel verdient niet een 10+ maar een 100+ !!! Groetjes anja kahlman

  anja kahlman, purmerend

  08-07-2017

 5. Eerste bezoek aan de winkel

  Op 2e Pinksterdag de winkel voor de eerste maal bezocht. Prachtige winkel, een attractie op zichzelf, hebben er 2 uur rondgewandeld, goeie service. Heb er een aantal items gekocht, waarmee ik super tevreden ben. Wij komen zeker nog eens terug ! Groetjes.

  Yolande Verliefde, Borsbeke BelgiŽ

  18-06-2017

 6. Service .

  Snelle levering van vervangende pootjes van onze 2 banken.[net iets te hoog] Zaterdag de winkel bezocht , dinsdag de pootjes al bezorgd!! Het bankstel zit nu perfect !!!

  Els v Gulik v d Berg, Achterveld

  03-03-2017